Clarion Hotel Post

I påskas hade vi en mysig frukostdate i centrala Göteborg på Clarion Hotel Post, i folkmun känt som Posthotellet.
 
Vi har varit här förut och det är alltid lika mysigt. Just denna gång tror vi att det sammanföll med norrmännens påsklov för det var många barnfamiljer där. Det tog ett tag att hitta ett bord, men efter en stund var vi installerade och kunde börja njuta av frukosten tillsammans.
 
Denna gång hade vi också med en sprillans ny anteckningsbok som vi använde för att skriva ner och förtydliga våra önskningar och tankar framöver. Tanken är att kunna stämma av hur vi ligger till med olika projekt vid olika tillfällen. En möjlighet att visualisera och också kunna följa upp.
 

Miljö 4 av 5
Det är vackert och mysigt på Posthotellet. Redan i entrén möts man av en lyxig känsla med guldig entré. Det finns flera olika ställen att sitta och äta. Vid mer än ett tillfälle har vi flyttat runt till goa fåtöljer efter avslutad frukost. Där har vi blivit sittande till lunchtid. Så även denna gång.

Utbud 4 av 5
Här serveras en riktigt trevlig och god hotellfrukost.
Färskt bröd, knäckebörd , kex, skinka, salami, rödbetssallad, ägg, sill, ost, brie, ädelost, färskost, marmelad, fil, yoghurt, flingor, nötter, smoothie, goda juicer, kaffe, te, choklad, rökt lax, bacon, korv, äggrora, mycket färsk frukt och grönsaker. En kille stod och gjorde omeletter på beställning, denna dag var det 1 april så det erbjöds "dagens omelett" som var lutfiskomelett... han fick inte så många beställningar. När folk väl förstod att det var ett aprilskämt tog beställningarna fart igen.
Man önskar att man ibland kunde äta hela dagens ranson vid ett tillfälle, då hade man kunnat äta ännu mer och haft tillgodo hela dagen. Nu fick man välja ut det godaste och äta.
Förmodligen har vi missat en del i utbudet.

 
 
 

Prisvärt 5 av 5
Frukostbuffén kostar 185 kr/person. Med tanke på den fantastiska frukostbuffén så tycker vi att det är prisvärt. Man får mycket för pengarna. Ät inget hemma innan, det kan låta märkligt, men en del vill bottna med något innan man går ut och äter frukost. Vi brukar inte göra det och i detta fall så blir du mer än mätt ändå.

Service 4 av 5
Man märker inte av personalen så mycket, de ser bara till att allt funkar.
Killen som fixade omeletterna var supertrevlig.

Bonus 1 av 5
Inget kladdigt chokladigt denna gång. Vet inte var vi skulle stoppat det om det funnits...

Vi kommer tillbaka en annan gång, ingen tvekan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0