Rica Hotel No. 25

Vi är tillbaka!
Efter sjukdom, resor och arbete så var det äntligen dags för en hederlig frukostdate igen!
Vi började dagen med att gå upp i ottan och sjunga för en av våra döttrar som har födelsedag idag. Efter att ha kört henne till skolan så åkte vill till Rica Hotel No. 25 som ligger i centrala Göteborg. Vi hade sett ett frukosterbjudande via Facebook som erbjöd "Gå två betala för en". Ett mycket trevligt erbjudande skulle det visa sig.


 

Vi ger betyg

Miljö 4 av 5
Vi möttes av en vacker och smakfullt inredd entré. Man betalade i hotellreceptionen innan det var dags att gå in i själva "matsalen". Vi gick förbi en fantastisk frukostbuffé på väg till ett bord. Det är alltid svårt att veta var man skall sitta, vi valde ett bord en bit in i matsalen. Vi är bortskämda med att äta frukost när inte så många är på plats, så var det inte idag. Det var ganska mycket folk som kom och gick. Med facit i hand borde vi valt ett annat bord för att lite mer avskildhet men det var inget som störde.

 
 

I bakgrunden var det stillsam musik och i rummet fanns en tv med frukost-tv på för den som önskade att se på det. Man kunde välja bland flera morgontidningar att läsa, men är man på date så är man inte intresserad av några tidningar.
Att det var mycket folk skall man se som något positivt, då går det förmodligen bra för hotellet. Att vi gärna sitter ensamma, det är en helt annan sak.

Utbud 5 av 5
Här blir det en full pott i betygskalan!
Det var ett rikt utbud med flera sorters juicer, man kunde också pressa sin egen, små glas med smoothies, flera sorters yoghurt med flera tillbehör såsom frukt, nötter, linfrö, musli, corn flakes med mera. Minst fem sorters goda ostar, flera olika köttpålägg, lax, sill och ägg. Nybakat bröd och flera sorters kex. Man kunde välja varm mat såsom äggröra, perfekt stekta bacon, minipannkakor, prinskorv och köttbullar. Kaffe och te, både i lösvikt och påsar. Grönsakspålägg, fyra sorters marmelad, nutella och hemgjord chokladkräm. Som pricken över i så fanns det även små croissanter och mini-kärleksmums.

 
 

Prisvärt 4 av 5
Idag betalade vi en frukost och fick två till priset av 165 kr. Det kan låta dyrt men vi var båda överens om att detta var en prisvärd frukost, det hade vi tyckt även om vi betalat fullpris. Det viktiga är att man har tid på sig så man kan njuta av allt. Inget snabbfrukostställe!

 

Service 3 av 5
Tjejen som tog emot oss och vår betalning såg inte ut att trivas bäst på sitt jobb, ett matt och lite trött leende fick vi.
De som jobbade i matsalen märkte vi inte av, de kom och hämtade disk och såg till att det hela tiden fanns saker framme men gjorde inget väsen av sig.

 
 

Bonus 5 av 5
Man får vad man betalar för och här har man satsat på att man skall vara mätt och belåten när man går därifrån vilket vi var. Det som lyfte lite extra var dels alla ostar samt croissanter och mini-kärleksmums. Så enkelt och gott! Hit vill vi tillbaka om och om igen! Varför inte passa på och checka in nästa gång.

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0