Sankt Jörgen Park

Galet!

Denna vecka var vi på frukostdate på en måndag!

 

Denna våren har vi båda två jobbat mer oregelbundet än tidigare, vilket gjort det lite svårare att få till våra fredagsdater. Då veckodagen inte har så stor betydelse så har vi sett till att boka in andra dagar bara för att kunna träffas.

Som vi sagt tidigare, för vår del så är det så att ju mer vi träffas, desto mer vill vi träffas, en god utveckling!
Det är viktigt att ta tid för varandra, inte bara tid bredvid varandra i TV-soffan. Man behöver ge utrymme för samtal.

I måndags promenerade vi till Sankt Jörgen Park för en god frukost. Vi bor riktigt nära detta fantastiska ställe och har varit här flera gånger förut.

Miljö 4 av 5
Sankt Jörgen Park är ett ställe som vi återkommer till lite nu och då och denna gång hade vi spetsat in oss på att sitta i deras små "glasburar" ute, typ små växthus. Dessvärre har inte denna våren varit riktigt pålitlig vad det gäller vädret och denna dag var inget undantag så vi fick vackert sitta inomhus i stället.
Det är smakfullt inrett och vi satte oss vid ett fönsterbord med utsikt mot stan. Efter några timmar kunde vi ana något blått på himlen.
Efter avslutad frukost gick vi ut och satte oss i loungen för efterhäng innan vi promenerade hem igen.

Utbud 4 av 5
Här serveras en riktigt trevlig och god hotellfrukost.
Färskt bröd, skinka, salami, leverpastej, ägghalvor med räkor, ägg, sill, rökt lax, gravad lax, ost, ädelost, färskost, marmelad, fil, yoghurt, flingor, nötter, goda juicer, kaffe, te, choklad, bacon, korv, äggrora, räksallad, våffla som man gjorde själv, kanellnängd med rabarber, färsk frukt och grönsaker.
Nu fick man välja ut det godaste och äta.
Allt är trevligt upplagt och det är inget överdåd, personalen är där och fyller på i stället. Det känns fräscht och lyxigt på samma gång.

 
 
 

Prisvärt 4 av 5
Frukostbuffén kostar 179 kr/person. Med tanke på den fantastiska frukostbuffén så tycker vi att det är prisvärt. Man får mycket för pengarna. Vi var mätta långt in på eftermiddagen.
Man inser att ju mer man är ute och äter, att vill man ha något som är lite extra så kostar det lite mer. Vi tycker att det är värt det. Vi hade dessutom fått ett presentkort som täckte vår frukost och det blev lite över, vilket är en trevlig present och förhöjer upplevelsen lite till.

 
 

Service 3 av 5
Personalen är trevlig och ser till att det fungerar, varken mer eller mindre.

Bonus 3 av 5
Att få fixa sin egen våffla och dessutom kunna välja en liten bit kanellängd med rabarberfyllning känns som en bra bonus!

 
 
Vi kommer tillbaka en annan gång, ingen tvekan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0