IKEA

 

Äntligen fredag och höstens första riktiga frukostdate!
Efter en hektisk start på hösten så fick vi till en ledig fredag som enligt plan gick till IKEA efter tips om att de hade en brunchbuffé. Dessutom var det specialpris för familymedlemmar :-)

IKEA har två alternativ, antingen enkel frukost för 10 kr eller en brunchbuffé för 59 kr/st eller 39 kr/st för familymedlemmar (vilket vi är). Det svåraste med dagens frukost var att restaurangen inte öppnar förrän kl 9.30, så när vi väl kom dit var vi hungriga.

Innan öppning erbjuds denna frukost till ett bra pris för IKEAs personal, bra service till sina anställda!

Vi ger betyg

Miljö 2 av 5
IKEA är ett möbelvaruhus och inte ett mysigt kafé. Restaurangen är stor och ganska opersonlig. Allt detta visste vi innan men valde ändå att åka dit. det var precis som förväntat och är man inställd på det så blir det bra. Vår utsikt var ut mot parkeringen.
Det är en bonus att direkt efter frukosten kunna gå ett varv i varuhuset och inspireras till nya köp och förändringar hemma.

Utbud 4 av 5
Utbudet på buffén är stort och det som lyfter lite extra är att större delen av buffén är exempel på vilken mat man kan köpa i deras matbutik. Det som inte går att köpa är tydligt uppmärkt som det.
Innehållet är: köttbullar, äggröra, pannkakor, rösti, ägg, knäckebröd, två sorters frallor, cream cheese, kaviar, laxpastej, ost, skinka, korv, paprika, gurka, tomater, några sorters sylt, sill, frukt, juice, kaffe & te. En nackdel var att det enda teet som fanns var earl grey, inte så gott eller spännnade....

 

Prisvärt 4 av 5
Vi betalade som sagt 39 kr/person och det är ett riktigt bra pris med tanke på vad man får. Även ordinarie pris som är 59 kr/person är ett bra pris.
En bonus är att barn under 13 år är det halva priset för.
Ett minus var att vi tvungna att betala trängselavgift för vår resa dit och hem:-( vilket inte alla behöver, men det kan vi inte lasta IKEA för...

Service 1 av 5
Allt är uppdukat, man ser knapt någon personal. Tjejen i kassan hade nog inte sin bästa dag.
Vi betalade och var nöjda.

Bonus 1 av 5
Vi såg wienerbröd, bullar och chokladbollar men inget av det ingick i frukosten. Möjligen kan man kalla rundan i varuhuset för en bonus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0