Hemma!

Borta bra men hemma bäst!
Dagen efter den halvlyckade frukosten på Franks Coffe vaknade jag av ett trevligt meddelande!

Jesper är utan tvekan frukostkillen de luxe. Han är fantastisk på att fixa frukost och det är alltid det lilla extra. Dagen till ära var det dessutom sol ute vilket gjorde att vi kunde sitta på altanen och äta.
Vi har alltid uppskattat frukostmålet och ju äldre vi blir desto mer värdesätter vi dessa stunder och satsar ofta på riktigt god frukost.


Vi ger betyg
Miljö 5 av 5
Hemma i morgonrock och med bästa familjen, kan det bli bättre. Dessutom var det fantastiskt väder vilket vi gjorde att vi satt ute på altanen. Dessutom försöker vi alltid äta frukost ihop hela familjen på helgerna och det känns oerhört lyxigt.

 

Utbud 5 av 5
Ett av Jespers motton är "Varför välja" och det gäller även frukosten. Kan man äta flera goda saker så varför inte. Just denna lördagen fanns det: bagels, cream cheese, färska räkor med majonnäs, ägg, ost, apelsinjuice, äpplejuice, vaniljyoghurt, vanlig yoghurt, risgrynsgröt, färska jordgubbar, banan, blåbär och ananas samt te. Fantastiskt gott! 

 

Prisvärt 5 av 5
Det är alltid svårt att veta vad det kostar när man gör det själv. Eftersom vi prioriterar frukosten tycker vi också att det är prisvärt med tanke på allt man får.

Service 3 av 5
Skillnaden på att äta hemma och ute på kafé eller restaurang är att man inte slipper undan disken. Därför blir servicenivån lite lägre. Om man som Malin blir väckt till dukat bord, då är det toppklass på servicen.

Bonus 5 av 5
Självklart hade han sett till att ha en liten bonus också. På frukostbordet fanns en liten skål med choklad. Alldeles lagom som avrundning på en magisk frukost.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0