Espresso House

 
Man vet vad man får och vad man betalar för.

De gånger då vi gått ut för att äta frukost men inte känner att vi mycket tid på oss så har vi flera gånger valt att gå till Espresso House
Ibland sätter vi oss i deras fåtöljer i något hörn för oss själva eller vid något tillfäller har vi köpt med oss frukost och åkt och satt oss på en brygga för att njuta av både frukost och vädret samtidigt.
 
I Göteborg finns det flera Espesso House, även om vi oftast lyckas komma till det på Vasagatan.
Espresso House är lite som Mc Donalds, man vet vad man får.
 
Vi ger betyg
Miljö får 3 av 5
Det finns olika delar i lokalen där man kan sitta, beroende på vad man är ute efter. Det är inte litet och intimt men det finns mysiga delar med fåtöljer och låga bord. Man kan också sitta vid riktiga bord eller väggfasta soffor. Har man varit på ett Espresso House så känner man sig hemma på alla. Sortimentet är trevligt uppdukat i disken och disken är för övrigt lite av hjärtat på kaféet.
Utbud 3 av 5
Väljer man frukostklassikern så vet man vad man får och det är gott. Inga direkta överraskningar. I dagens kaffe-Sverige satsar man inte så mycket på teer, men här finns ändå några goda teer att välja på.
Juice, man serverar god juice som vi gissar är Brämhults färskpressade. Det finns alltid någon smak som är mer spännande en apelsinjuice.
Färskt gott bröd med cream cheese, marmelad och vanlig hårdost.
För att vi skall stå oss hela dagen brukar vi lägga till lite extra för yoghurt med bär i.
Prisvärt 4 av 5
Helt ok pris och det känns prisvärt. Man är mätt och belåten när man går därifrån.
Service 4 av 5
Alltid trevlig och tillmötesgående personal som vill att du skall trivas.
Bonus 3 av 5
I frukostutbudet finns ingen direkt bonus men disken är fylld av onyttigheter som man kan köpa till. Priserna är helt klart överkomliga. Självklart hade det varit positivt med något litet sött efter frukosten, som alltid. Gissningsvis hade då priset varit ett annat.

Kommentarer
Postat av: Prinsessan

Vore kanon om ni angav mer precis vad som ingick i det paket ni valde och vad just det paketet kostade. Överkomligt är trots allt ganska relativt ;)

Svar: Yes! Vi brukar försöka göra det, men minnet svek när vi gjorde inlägget. Tar med detta och försöker få med det vid varje tillfälle.Tack för din kommentar!
frukostdate.blogg.se

2013-11-12 @ 06:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0