Härligt lyxigt spa!

 

 


Någon gång per termin brukar vi försöka hitta ett eller två dygn när vi åker iväg utan barn för att få tid tillsammans och för att ladda batterierna.
Denna gång hade vi prickat in ett dygn knappt två veckor innan jul vilket var välbehövligt och alldeles fantastiskt. Vi checkade in på Falkenberg Strandbad, ett ställe där vi inte varit förut.

När vi checkat in så åkte vi in till Falkenberg och köpte med oss pizza till hotellet eftersom det var så mycket julbordsgäster i restaurangen.

Frukosten på morgonen var underbart god, dessvärre hade vi missbedömt tiden fram till vi skulle på spa vilket vi gjorde att vi hade lite för lite tid på oss för en lång frukost. Ibland vill man sitta ner och njuta länge, det hann vi inte denna gång, men det gör vi nästa gång. Det kommer definitivt bli fler besök hit.

  
 


Vi trodde att det fanns ett "öppet" spa för alla, men så var det inte utan man fick boka in sig och betala extra för det. Detta var helt oplanerat från vår sida men när de berättat om vad som ingick så var det ingen tvekan längre utan vi bokade in oss på en spaförmiddag på cirka fyra timmar.

Först välkomnades vi med en introduktion av fantastisk personal om vad som väntade oss. Vi introducerades i sparitualer från hela världen. Vi gjorde behandlingar på varandra (retreat yourself), allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb (!) till en oljebehandling.

 



Efter goa behandlingar så kom vi in i ett härligt eldrelaxrum. Där fick vi ligga i en skön säng med en enorm öppen spis framför oss och det fanns förfriskningar i form av te, nötter, biskvier och vatten. I det rummet var vi i cirka 45 minuter, precis lagom länge för att hinna somna :-)
Avslutningsvis fick vi njuta av poolen med 38-gradigt vatten, med en fantastisk utsikt mot havet.

 


Eftersom det var fredag förmiddag två veckor innan jul var vi i princip helt ensamma på spaavdelningen, vilket var en bonus och underbart lyxigt
Inredningen på spa-avdelningen var lyxig och smakfull. Vi gick omkring och njöt av allt det vackra.

 


För er som vill ge en julklapp lite utöver det vanliga skall ni köpa ett presentkort här, väl investerade pengar om ni frågar oss. Missa inte ett spabesök, väl värt pengarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0