Falkenberg Strandbad

 

Igår efter jobbet åkte vi till Falkenberg för att checka in på Falkenberg Strandbad. November månad har varit oerhört hektisk och även starten av december så för att hitta lite julefrid i tid tog vi ett break från vardagen. När vi kom in i lobbyn pågick en firmafest med julbord som vi trängde oss förbi.
Hotellet har två restauranger men vi bestämde oss ändå ganska snabbt för att äta något på stan. En torsdagskväll i december är det inte direkt fullbelagt på restaurangerna och gatorna var ganska öde. Vi köpte med oss fantastiskt goda pizzor till hotellet från Stantons vilket vi varmt kan rekommendera.

I morse avnjöt vi en fantastisk frukostbuffé på hotellet (se nedan) innan vi njöt i knappt fyra timmar på deras spa, återkommer med ett inlägg om detta.

Alla hotellfrukostar är inte bra, men den här... var riktigt bra, ingen tvekan. Hit vill vi komma tillbaka.

För er som vill ge en julklapp lite utöver det vanliga skall ni köpa ett presentkort här, väl investerade pengar om ni frågar oss.

Vi ger betyg
Miljö får 4 av 5
Lokalen där frukosten serveras är ganska stor, men man har arbetat med mindre rum i rummet. En del där det finns bokhyllor och lite mindre bord, en annan del där det är små soffor samt långbord (som vi gissar är för att de har julbord på kvällarna). Vi valde ett av långborden men eftersom det långt ifrån var fullbelagt fick vi bordet för oss själva och utsikt mot den härliga stranden. Trots grått väder är havet alltid vackert och en pir ut i havet blev en extra bonus.
Maten var smakfullt upplagd och det var en avslappnad miljö som dessutom var vackert julpyntad.

Utbud 5 av 5
Ett fantastiskt utbud med flera sorters goda juicer (från Brämhults), gott hembakat bröd, många olika köttpålägg att välja på, flera sorters goda ostar och marmelader. Mycket frukt och grönsaker. Smoothie, yoghurt, croissant och flera sorters goda teer. Likaså en hel buffé med olika flingor och nötter samt ägg och bacon.
Vi önskade att vi skulle haft mer tid på oss för att kunna njuta av allt, men just idag hade vi en spatid att passa.

 
 

Prisvärt 5 av 5
Eftersom vi hade köpt ett hotellpaket så ingick frukosten. Vill man bara komma dit för frukost så kostar det 115 kr/st.  Helhetsupplevelesen blev ändå att detta var prisvärt. Håll gärna ögonen öppna om det kommer fler erbjudanden.

Service 3 av 5
Varken i lobbyn eller i restauangen fanns det någon personal som gjärde bestående intryck. De såg till att allt fungerade. Däremot i spaavdelningen var det gott om trevlig personal som ville att vi skulle få det bästa bemötandet.

Bonus 4 av 5
Egentligen fanns det ingen direkt extrabonus i frukosten men trots det får det en fyra. Det fanns inte mycket övrigt att önska av frukosten. Den hade allt och lite till. Möjligen är det en liten chokladbit som vi skulle önskat för att få något sött efter frukosten. Å andra sidan är kex och goda ostar alltid gott... 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0