Café and the Bakery


Denna tiden på året är det svårt att hålla fast vid fredag som datingdag. Då får man vara flexibel och efter en koll i kalendrarna blev det byte til en måndag, vilket blev en härlig start på veckan.

Vi hade siktet inne på Café and the Bakery på Viktoriagatan i Göteborg.
Tidigare har vi handlat fikabröd och lunch där men inte frukost.

De hade några olika frukostalternativ där vi landade i det som var mest matigt.

 

Vi ger betyg
Miljö får 3 av 5
Utsidan inbjuder till att gå in och ner i källarlokalen. Man kommer ganska så direkt fram till en välfylld disk med många godsaker. Vi satte oss i det första rummet som gör att man har koll på de som kommer in i lokalen. Efter en stund insåg vi att det fanns ett rum till som dessutom var ganska så stort. Förmodligen valde vi vinstlotten då det första rummet var mer dekorerat med ljus och annat nu inför jul.
Toaletten var helt ok även om den kändes väldigt enkel och ofärdig.
Nu på hösten/vintern var det kallt i lokalen, det hjälptes upp av filtar som låg framme. Men fortfarande drog det aningen för kallt runt benen.

Utbud 2 av 5
Vi valde frukost för 65 kr och då ingick följande: vaniljyoghurt med frusna bär och en liten skål med flingor, apelsinjuice, te eller kaffe, smörgås med ost eller med ost och skinka.
Utbudet känns väldigt basic med det som drar ner betyget är att det var frusna bär i yoghurten samt att man fick betala 5 kr extra för lösviktste i stället för påste. Vi valde att lägga till det, men det kändes snålt.
Frukosten gjorde oss helt klart mätta och det fanns ett stort utbud av brödsorter.
Dock ett litet plus för att det var precis lagom mängd flingor till yoghurten,

Prisvärt 3 av 5
Vi betalade 69 kr/person för vår frukost. På gränsen till dyrt med tanke på vad som ingick och vad man önskar.

Service 3 av 5
Trevlig personal men inget som gjorde bestående intryck. Vi var en kund i mängden, inga konstigheter med det.

Bonus 1 av 5
Det finns fullt av godsaker i disken men inget direkt som ingår. Vi valde att köpa till en muffins att dela på och den var helt ok. För det priset som vi betalade förväntar vi oss ingen bonus men att vi betalar extra för lösviktste gör att vi är långt ifrån bonussystemet.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0